NÉVNAP

2020. január 26. Vasárnap
Vanda, Paula
 
A Nap kel 08:52-kor,
nyugszik 18:09-kor.
 
Holnap Angelika, Angyalka napja lesz.

Login Form

POLGÁRMESTER - PPRIMAR

 

 

DSC 6772 atmeretezett

 

 Tisztelt látogató!

 

 

Szeretettel köszöntöm Kászon község honlapján. Örülök, hogy a virtuális világban is tudunk találkozni, bár én olyan ember vagyok, aki szeret szemtől szemben találkozni és úgy köszönteni a látogatókat vagy épp a falustársaimat. Polgármesterként igyekszem a nagy területen elszórt falvaink ügyes-bajos dolgairól személyesen megbizonyosodni és a lakosság mondandóját meghallgatni.

 

Kászon községről van hogy negatívumként emlegetik az „elzártságát”, én azt mondom, egyik legnagyobb előnyünk ez, itt erős jellemű, kitartó  embereket nevelünk, nem gyűrűzik be mindenféle társadalmi probléma, csak az, amit a lakosok hagynak, behoznak. Elszigeteltségünk segített megőrizni csodálatos természeti kincseinket, néphagyományainkat és hagyományos mesterségeinket.

 

Mint az önkormányzat vezetője, arra biztatom Önt, kedves olvasó, forduljon bizalommal hozzánk, kollégáimat mindig arra kérem, hogy ügyfélkapcsolatunkat az átláthatóság, gyorsaság jellemezze.   

 

András Zoltán

polgármester

 

tel.: +40 731 110 605

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

Vă salut pe pagina de web a comunei Plăieșii de Jos. Vă invit să consultați pagina, dar ar fi mai bine să ne întâlnim și să discutăm față în față despre problemele, despre avantajele și despre viitorul comunei. 

 

Vă stau la dispoziție:

 

András Zoltán

primar

tel.: +40 731 110 605

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

 

 

HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)English (US)

Facebook Like Box